El polèmic parrús de la senyora Wilde

Malgrat que la polèmica del moment és la que s’ha desfermat pel culebrot dels anomenats papers de Panama, on un consorci de mitjans de comunicació ha sabut crear l’expectació suprema per excitar el negoci, a base de deixar anar cadenciosament els noms de l’escàndol: rics, famosos i poderosos que tenien comptes opaques a Panama, considerat paradís fiscal on, segons m’expliquen, bancs andorrans hi facilitaven traslladar els diners no declarats a la hisenda espanyola quan es va a començar a descórrer la cortina dels secrets als establiments financers del principat, la meva dedicació a la vida contemplativa em porta cap a altres viaranys més lúbrics, ja em perdonaran.

L’escàndol que m’ha alegrat el dia, francament, és el que s’ha produït per causa del parrús de l’actriu Olivia Wilde, que la majoria de nosaltres coneixem com la dra. Remy Hadley (ho he hagut de buscar a la Wikipèdia, no es pensin) de la sèrie “House”.

El parrús de la senyora Wilde, ha aparegut frondós i interessant, donant la cara amb tot el seu esplendor, en una seqüència de “Vinyl”, la nova sèrie de la HBO, estrenada als Estats Units, produïda per Mick Jagger i Martin Scorsese i dirigida, al menys el seu capítol pilot, per aquest últim. La història va de sexe, drogues i rock’n’roll. La historia va dels anys 70, que van ser, pels qui els vàrem viure, apassionants. Una dècada musical de variadíssima creativitat, de moltes esperances i sobre la qual crec que encara hi ha molt per escriure i filmar.

La polèmica ha sorgit per culpa de l’exageració pilosa de l’entrecuix d’Olivia Wilde, perquè avui en dia, com que en l’àmbit genital es porta el rasurat, aquesta visió ha fet furor. Sembla com si ja ningú no recordés que als anys setanta els parrussos eren d’una pilositat exuberant, era com si els arbres no et deixessin veure el bosc, podríem dir.

La mateixa actriu ho ha hagut d’explicar en un programa de televisió: “suposo que era l’única manera d’adonar-te avui en dia que estàs veient una sèrie ambientada en el passat, perquè altres coses com els tipus de pentinat o les modes les hem adaptat als temps actuals però tu veus el cabell púbic i dius , ui, això va passar fa molt de temps…!

Si la majoria d’actors es deixen la barba quan ho requereix el personatge, Olivia Wilde ha optat pel postís, i d’aquí l’animositat de la polèmica. ”Es genial posar-te una perruca púbica, et sents una mica menys despullada… Tenim una paret de perruques per a totes les dones de la sèrie. Cadascuna amb el seu nom i tu dissenyes la teva. És un… fes-te el teu propi parrús… Esculls el color, és fantàstic!“.

“Vinyl” passa l’any 73, casualment l’any que vaig viatjar per primera vegada a Los Àngeles per assistir a una setmana sencera de concerts. En aquella cita vinílica vaig descobrir un novell Bruce Springsteen i, entre molts altres, vaig escoltar còmodament assegut en l’Ahmanson Theater a Miles Davis, Johnny Cash, The Mahavishnu Orchestra, Earth Wind & Fire, Dr. Hook & The Medicine Show o Billy Paul. Però el que més recordo d’aquella A Week to remember, que és com es deia la trobada musical, no és la música, ni tampoc la lletra, sinó la pel·lícula que més estava de moda als Estats Units, amb llargues cues davants dels cinemes, una pel·lícula que va costar 47.000$ i que en va recaptar 50 milions o 600, sí 600, segons les fons on es consulti, una pel·lícula porno, la més emblemàtica de la història: “Deep throat”. En ella, Linda Lovelace, l’actriu protagonista, en una de les escenes més impactants a l’època, es rasurava  l’engonal amb brotxa, escuma d’afaitar i gilet, i romania rasurada durant tota la pel·lícula.

Vull dir amb això que discuteixo la teoria de la senyora Wilde pel que fa als costums pilosos dels anys setanta? No. Encara que ella no ho va viure, té tota la raó, l’engonal ben pelut era un dels signes dels temps, però com sempre ha passat, una dona agosarada i capdavantera com Linda Lovelace es va avançar molts anys a la seva época i avui en dia en tenim les conseqüències. Repassin els parrussos que coneixen i ja em sabran dir…

Àngel Casas

Etiquetat , , , , , ,

One thought on “El polèmic parrús de la senyora Wilde

  1. la senyora Wilde, jo, tampoc la connexia. i quan l’he buscat i l’he troba’t. La seva imatge estaba censurada pel que fa els seus genitals i el seus pits, mamelles. Només volia veure si la frondositat púbica era tant exagerada com comemta l’Àngel però només he vist una franja negre tapant l’entrecuix de l’Olivia Wilde aquesta. estem fatal, pensó.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: